Eilen käytiin Päivin kanssa treenailemassa hiekkamontulla, keskellä ei mitään! Musta tuntui, että auto vei meitä yhä syvemmälle savon korpeen ja alkoi vähän ahdistaa. Muutenkin tämä omituinen hiljaisuus, ei ihmisiä missään, ne vähät mitä on ovat kaikki jotain tuttuja jonkun kautta...Argh! Työtkin alkoi taas eilen, toivottavasti tämä kesä menee nopeasti ja pääsen syksyllä jatkamaan sitä oikeaa elämää. No ainakin tulee koiria treenattua!

Otin siis kaikki koirat,Sinnan,Milon ja Justiinan mukaan. Päivillä oli collie ja kelpi. Treenattiin kaikki yksitellen, Päivin koirat ja mun Justiina ovat aika häiriöherkkiä, joten saatiin ne jotenkin keskittymään. Justiinan otin ihan ensimmäiseksi, sillä olin herännyt päiväunilta max puoli tuntia sitten, joten ajattelin olevan tarpeeksi flegmaattinen ja väsynyt sen kanssa touhuamiseen. Yritettiin kaikki pitää pokkaa, vaikka eihän siitä meinannut mitään tulla...Se koira on jotenkin niin käsittämättömän huvittava. Se on niin pieni ja pyöreä, koko ajan höheltää ja hösöttää, aika innoissaan se kuitenkin tekee (tässä mielessä olen aina sanonut kettuterrierin olevan niin uskomattoman HELPPO. Sehän tekee ruuan eteen mitä vain!). Yli puolen vuoden tauko oli kasvattanut Jumpille vähän aivomassaa, se tulee sivulle iloisesti, seuraa kolmesta neljään askelta ja pysyy pienen hetken paikkamakuussa. Me vielä kisataan joku päivä! Onneksi se on vasta kolmevuotias (vasta....). Bc:thän on valioita jo tässä vaiheessa. No, mulla on toki muutakin elämää...

Milon kanssa tein seuraavaksi, luoksetulon pysäytystä sekä seisomista että makaamista. Makaamista se ei oikein vielä meinannut heti hiffata, eli pysähtyy, mutta jää seisomaan. Toisella käskyllä se lakoaa kyllä samantein, AIVAN PAIKOILLEEN. Hienoa. Takapalkkaa (jonka heitän koiran taakse lähtiessä) se ei taas meinaa millään muistaa! Sitten tein seuraamista ja Päivi liikkuroi. Ihanan hiljaista ja rauhallista seuruuta, olin tyytyväinen. Metallinoudon tein kerran, se oli sellainen 8 suoritus eli vähän epäröi sivulletulossa, muuten ok.

Sinnan kanssa otin pari askelta seuraamista, leikin pallolla ja pienen pienen paikkamakuun. Paljon on tekemistä, mutta se on hirmu nöyrä koira,vaikkei yhtä työintoinen kuin territ.

Muuten oli tosi kivat treenit, mutta hyttysiä ja mäkäräisiä oli suoraan sanottuna ihan vitusti liikaa!! ARGH.