Käytiin tänään Päivin kanssa treenailemassa siellä korven hiekkamontulla. Taisi olla kuitenkin viimeinen kerta sillä alueella, sillä ne ötökät meinaavat syödä ihan oikeesti elävältä! Aivan sietämätöntä. Hirmunen parvi, oikein mustanaan suhisee niitä ympärillä. Hermot meinaa mennä.

Otin taas kaikki koirat mukaan ja viime kerrasta oppineena laitoin territ boksiin peräkonttiin. Sinna apina kerkesi Milolta tosin oppia kuinka kontista hypätään takapenkille, joten saman tein se istu takapenkillä. Kolkytkilonen karvakasa takapenkillä, voi kyrsä!! Sitten laitoin sen hihnalla kiinni, koska takapenkki oli ennestäänkin aivan paskainen eli mulla on auton siivous kyllä joka tapauksessa edessä...Hemmetti! Se koira oli niin nätisti siel aiemmin. Ainahan ne toisiltaan oppii niin hyvät kuin pahatkin jutut.

No nyt en jaksa kirjottaa sen yksityiskohtaisemmin, salikäynti, kaupungissa pyöriminen ja tuo treenaus on imenyt mehut tältä päivältä. Vapaapäivä meni taas täysin hujauksessa ja nyt olisi edessä kolme työiltaa. Huoh.

SINNA:

Sivulletuloa ja siitä maahanmenoa, pari askelta seuraamista, siitä maahanmenoa, pieni paikkamakuu. Vähän levoton nainen, haahuili. Leikki vähän, mutta aika narttumainen vamppi taas tänään :)

JUSTIINA:

Edelleenkin olen tosi ilahtunut neidin kehityksestä. Kyllähän se hösöttää ja suhisee omiaankin, mutta tosi innoissaan tekee töitä. Mä niin odotan kehittymistä!! Seuraamista noin 5 askelta, sivulletuloa, pieni paikkamakuu.

MILO:

Metallinouto (ei meinannu ottaa suuhun --> ottamisharjoituksia pallo palkkana, normimetallinouto sitten), luoksetulosta maahanmeno (eka 10, sitten alko ennakoimaan, ei älynny takapalkkaa), ruutua (etäisyys n.20m, nojoo, perseelleen :D )