Heipparallalalalalal!

Huhuh. Tultiin eilen Sinnan ja Pablon kanssa junalla Turusta Mikkeliin... Kaveri Jenna oli onneks mukana vähän jeesimässä, siis muuta vaikeaahan matkan teossa ei ollut kuin se, että tavaraa oli niin maan pirusti ja Sinna ei ole maailman sosiaalisin otus. Pasilaan saakka meillä oli kuitenkin ruhtinaallisesti tilaa ja naurettiin varmaan muut matkustajat vaunusta pois. Pablo oli 11-viikkoiseksi dobberipennuksi oli kyllä mitä mukavin matkakumppani, pissat tehtiin ennen junaan menoa ja sitten junaa vaihdettaessa Pasilassa. Muun ajan pikkuherra nukkui autuaasti.

Pasilassa jouduttiin vaihtamaan niinkin ihanaan kuin pendolinoon... Joka oli AIVAN täynnä eli istuimme sitten koirien kanssa lattialla, kunnon hippimeininkiä! Kaiken muun hyvän lisäksi keinuva kyyti sai minut todella pahoinvoivaksi eli lähinnä tuijottelin seiniä ja laskin minuutteja. Pentu sentään nukkui taas ihanan kiltisti :)

Tänään sitten käytiin Pieksämäellä tokokokeessa Sinna-briardin kanssa. Oli oikein miellyttävä kokemus, vaikka mua jännitti taas niiiiin julmetusti (kuten aina). Alokasluokassa oli tosi paljon osanottajia, 28 koirakkoa eli päiväkin venyi kaiken kaikkiaan tosi pitkäksi. Sinna oli onneksi ensimmäisessä paikallaoloryhmässä (laitinmaisena),joten pääsin nopeasti jännittämästä. Tavoite oli onnistunut paikallolo ja tulos. Saatin 1-tulos!! Plakkarissa siis yksi ALO1. Pisteet ja lässynläät alla...

Luoksepäästävyys --> 10, nätisti istui, ei mitään ihmeellistä siinä.
Paikalla makaaminen --> 9, lopun perusasento jäi tekemättä (ei noussut)
Seuraaminen kytkettynä --> 8,5, välillä irtosi, täyskäännökset kivoja, perusasennot teki, juoksu ok.
Seuraaminen taluttimetta --> 8,5 hyvin samanlainen seuruu, puri vähän hihaa välillä
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä --> 9, seuraamisen alussa irtosi vähän, maahan meni hyvin,perusasento tuli.
Luoksetulo --> 10, ei tarvii selitellä :)
Seisominen seuraamisen yhteydessä --> 8,5, vähän hidas
Estehyppy-->0, eli ei hypätty!
Kokonaisvaikutus 10, meillä oli molemmilla tosi mukava viilis!:)

Tuomarina Riikka Pulliainen.

Joten huomenna takaisin Turkuun. Kivaa !